Assortiment

Wijnhandel Van Iersel beschikt over wijnen van over de hele wereld. Deze liggen allemaal opgeslagen in de vooroorlogse kelders. Het grootste deel van ons assortiment wordt gevormd door wijnen uit de ‘klassieke’ wijnlanden zoals Duitsland, Frankrijk, Italië en Spanje. Maar we hebben ook wijnen uit de ‘nieuwe’ wijnwereld zoals Zuid-Afrika, Argentinië, Chili, Amerika (Californië), Australië en Nieuw Zeeland.

Bezoek de webshop
Ben je benieuwd naar ons assortiment? Bezoek onze webshop. Hier vind je al onze wijnen en kun je informatie over de wijnen lezen. Ons assortiment bestaat uit rode wijn, onze ‘Van Iersel’ bottelingen, witte wijn, champagne/mousserende wijnen, rosé, port, sherry, gedistilleerd en whiskey.

Korte lijntjes
Van zeker 80% van ons assortiment weten we de exacte herkomst en kennen we bijna alle wijnmakers persoonlijk. We zoeken niet naar de ‘grote’ namen maar kiezen liever voor de buurman die zelf zijn ziel en zaligheid in wijn maken legt. We staan in direct contact met onze leveranciers/producenten. Hierdoor zijn de lijntjes ‘kort’ en gaat de import soepel. We respecteren elkaars manier van werken en dat blijkt wel uit de langere relaties die er in de loop der jaren (lees: generaties) zijn ontstaan.

Scroll naar boven