Wijn met eigen etiket? Wij regelen het!

90-jaar-Wijnhandel-van-Iersel_Blog-13.jpg24 sep

Wilt u een extra speciaal relatiegeschenk geven aan uw klanten? Ga dan voor een wijn voorzien van uw eigen etiket. Wijnhandel Van Iersel voorziet regelmatig wijnen van een eigen etiket. Op dit etiket staat het logo van onze klanten. “Een groot deel van onze wijnen bottelen we zélf of kopen we rechtstreeks bij onze leverancier in. Daarom kunnen wij makkelijk een ‘blanco’ fles voorzien van een persoonlijk label met bijvoorbeeld een persoonlijke tekst van de klant of het logo van zijn of haar bedrijf”, aldus Marjon van Iersel.

Eigen wijn label

Naast een uniek relatiegeschenk voor bedrijven, kan het voor horecagelegenheden interessant zijn om een eigen wijnlabel te hebben. Je ‘eigen wijn’ serveren tijdens de lunch of een diner straalt toch een stukje exclusiviteit uit. Het etiket is helemaal in je eigen huisstijl te ontwerpen, zodat het past bij de rest van de je bedrijf.

Op dit moment hebben we diverse klanten, waarvoor we hun flessen voorzien van een eigen wijnlabel.

bekijk onze wijnen ››

Wijn etiketteren

Onze zelf gebottelde wijnen, die een traditionele Grand Cru behandeling hebben ondergaan, zijn uitermate geschikt voor eigen labels. Maar gaat je voorkeur uit naar een andere wijn, dan kunnen we de flessen ontdoen van het huidige etiket. Het ontwerp van de labels is vrij, alhoewel er ook ‘verplichte’ aanduidingen op het label moeten staan. Dit is te ondervangen met een subtiel ruglabel. Je kan dus alles op het label laten zetten! Mocht je dit ontwerp liever overlaten aan een specialist dan kunnen we je in contact brengen met onze vaste designers en/of drukker.

“Tot een jaar geleden ‘plakte’ onze machine de labels met behulp van natlijm zelf op de flessen. Tegenwoordig werken we nagenoeg alleen nog maar met stickers. We hebben hier zelfs een nieuwe machine voor aangeschaft. Dit werkt helemaal perfect en de flessen en labels zien er super strak uit”, aldus Marjon.

“Op dit moment hebben we diverse klanten, waarvoor we hun flessen voorzien van een eigen wijnlabel. Een van die klanten is slagerij Van Roessel. De etiketten zijn een mooi resultaat van een samenwerking van 2 ambachtelijke bedrijven en afgestemd op de huisstijl en het imago van beide bedrijven”, aldus een trotse Marjon.

Meer informatie over wijn met eigen etiket

Lijkt het je leuk om wijn met een gepersonaliseerd etiket te hebben of te kunnen weggeven/verkopen aan je klanten of relaties? Er zijn heel veel mogelijkheden en vrijwel niks is te gek. Voor meer informatie kun je contact opnemen per telefoon, via de e-mail of door langs te komen in onze wijnhandel in Waspik.

bekijk onze wijnen ››

« Terug

Scroll naar boven