Relatiepakketten

Wil je je relaties verrassen met een mooi relatiegeschenk? Ook buiten de feestdagen kunnen we je voorzien van een leuk pakket. In onze webshop (link) vind je verschillende wijnpakketten en diverse andere cadeaus. Uiteraard ben je vrij om de pakketten zelf samen te stellen op basis van ons assortiment. Of wat denk je van een unieke fles wijn; een wijn voorzien van je eigen (bedrijfs)logo? Verpakt in een tasje, zakje, kistje of mandje… mogelijkheden genoeg om het feestelijk af te maken.

Pakketten het hele jaar door
Waarom alleen een relatiepakket weggeven aan het einde van het jaar? Er zijn zoveel meer momenten en het is misschien nog wel verrassender om cadeaus te geven buiten de standaard feestdagen. We verzorgen bijvoorbeeld; met secretaressedag (april) een leuke attentie voor je steun en toeverlaat, smakelijke aspergepakketten (mei/juni), een zomers pakket met een lekkere fles rosé en wat lekkers et cetera, et cetera.

Streekpakketten en themapakketten
We werken ook samen met diverse partners zodat we streekpakketten en themapakketten met ‘food’ kunnen leveren. Dit alles echter wel op verzoek en zolang de voorraad strekt, maar informeer gerust naar de uitgebreide mogelijkheden.ef

Hier kun je de collectie pakketten bekijken.

Cadeau’s 
Naast relatie- en kerstpakketten verkopen we in onze wijnwinkel en webshop diverse accessoires die een wijnfles nét wat meer aankleden. Bijvoorbeeld heerlijke Brix Chocolade die perfect te combineren is met een glas wijn, boekjes over wijn en wijngenot. Maar ook handige tools zoals winesavers van VacuVin, glassmarkers, wijnthermometer, vacuumstoppers et cetera, et cetera.

Bezorgen
Alles wat je bij ons bestelt kan in opdracht worden bezorgd bij je relaties. Maar misschien lever je de attentie liever persoonlijk af. De keus is aan jou. Als je meer wilt weten over de pakketten, schroom dan niet contact met ons op te nemen. We denken graag met je mee.

Scroll naar boven