Winkel

Naast een webshop beschikken we over een fysieke wijnwinkel. Je bent van harte welkom onze winkel in Waspik te bezoeken. Hier geven we je persoonlijk advies en kijken we samen met jou welke wijn het beste past bij de gelegenheid waarvoor je hem wilt aanschaffen. Een diner, feestje of gewoon lekker voor ’s avonds op de bank.

Eerste winkel en tweede winkel
In onze ‘eerste’ winkel maken we onderscheid in wijnen tot ongeveer € 15,00. Deze zie je direct staan bij binnenkomst. De wijnen staan veelal ingedeeld op ‘smaak’ omdat de gemiddelde wijnliefhebber dit herkent. Zoek je een specialere wijn dan nodigen we je graag uit in onze ‘tweede’ winkel waar de wijnen per land, per regio en subregio staan ingedeeld.

Cadeaubonnen
Naast wijnen hebben we cadeaubonnen. Hiermee kun je iemand verrassen, door hem of haar zelf de favoriete wijn uit te laten kiezen. De cadeaubonnen zijn er in verschillende waarden en worden desgewenst verpakt in een glazen fles mét kurk.

Wijnabonnement
Wil je met een vaste frequentie verrast worden met een doosje wijn? Je kunt bij ons een wijnabonnement nemen waarbij je iedere maand, iedere twee maanden of per kwartaal verzekerd bent van een wijn die past bij het seizoen. Ook spijker je je wijnkennis bij dankzij de bijbehorende informatie.

bekijk de abonnementen ››

Wijncursus

Is je interesse in wijn gewekt en zou je graag wat meer willen weten over het proeven en beoordelen van wijn dan ben je bij ons aan het juiste adres. Meerdere keren per jaar organiseren we een thema-avond waarin je op een informele wijze kennis maakt met wijn. In vogelvlucht bespreken we de historie, verschillende productiemethodes, de globale wijnlanden en regio’s en de belangrijkste druiven. En uiteraard ontbreekt het proeven niet op deze avond.

Masterclass
Ben je al een meer gevorderde wijnliefhebber en heb je wellicht al een keer een wijnavond bij ons of bij een van onze collega’s gevolgd dan zou een ‘masterclass’ wat voor je kunnen zijn. In groepsverband proeven we; een interactieve manier waarbij je nog beter leert proeven en de verschillende geuren en smaken leert benoemen. Laat weten of je interesse hebt of abonneer je op onze digitale nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de cursusdata.

Scroll naar boven